Test –

test

Onderwerp: Stageaanvraag – Ymke Knaap

Beste,

Ik hoop dat deze boodschap u in goede gezondheid aantreft. Mijn naam is Ymke Knaap en ik ben vierdejaars student aan het Windesheim Honours College in Zwolle, Nederland, waar ik Global Project and Change Management studeer.

Ik schrijf u om mijn interesse in een stageplek bij uw gerenommeerde organisatie kenbaar te maken. Mijn academische opleiding heeft mij voorbereid om een internationale projectmanager en change agent in de non-profit sector te worden, met een sterke interdisciplinaire basis in culturele antropologie, sociologie en bedrijfsadministratie. Gedurende mijn studie heb ik talrijke sociaal relevante projecten uitgevoerd voor verschillende opdrachtgevers, waaronder lokale gemeenten en maatschappelijke organisaties.

Nu ik de laatste fase van mijn studie nader, ben ik op zoek naar een stage die aansluit bij mijn academische achtergrond en professionele ambities. Ik ben vooral geïnteresseerd in organisaties met een internationale scope en een focus op sociaal impactvolle thema’s. Het doel van mijn stage is om praktijkervaring op te doen en onderzoek te ontwerpen en uit te voeren in samenwerking met mijn stagegever.

Het onderzoeksthema staat open voor discussie om ervoor te zorgen dat het aansluit bij de behoeften van uw organisatie. Idealiter is het complex, internationaal relevant, cross-organisationeel en sociaal significant. Mijn stage is parttime en beslaat 20 weken vanaf september 2024. Van mij wordt verwacht dat ik 80% van mijn tijd besteed aan het ontwikkelen van een onderzoeksgebaseerd professioneel product en de overige 20% aan andere organisatorische activiteiten. Deze regeling kan inhouden dat ik twee dagen per week bij uw organisatie werk en één dag onderzoek doe vanuit een kantoor. Het onderzoek en product moeten in het Engels worden ingeleverd om aan de vereisten van de studie te voldoen, maar ik kan ze indien nodig voor de organisatie vertalen.

Ik vraag geen vergoeding voor deze stage. Wel verzoek ik de steun van een interne mentor met een universitair niveau of gelijkwaardige ervaring. Deze mentor zou idealiter één uur per week besteden aan het begeleiden en feedback geven op mijn onderzoek.

Ik zou graag bespreken hoe we verder kunnen samenwerken en onderzoeken hoe mijn stage kan bijdragen aan uw organisatie. Neem gerust contact met mij op met eventuele vragen of om een gesprek te plannen.

Dank u voor het overwegen van mijn aanvraag. Ik kijk uit naar de mogelijkheid om bij te dragen aan uw team.

Met vriendelijke groet,

Ymke Knaap
+31 6 25050474
ymkeknaap@gmail.com

Scroll naar boven